برای خرید یو پی اس و استفاده از این سیستم باید نحوه نصب آن را هم به درستی بدانید تا در زمان نصب یو پی اس به دستگاه هایی که در نظر دارید با مشکل مواجه نشوید. ما در مقاله امروز شما را با نکات کلیدی برای نصب یو پی اس آشنا خواهیم کرد.
این موضوع را به خوبی می دانید که یو پی اس سیستم تامین گننده برق بدون وقفه می باشد.که از آسیب های ناشی از قطعی برق و نوسانات برقی جلوگیری می نماید و استفاده از این سیستم برای برخی از دستگاه ها، تجهیزات پزشکی، سازمان ها و…لازم و ضروری می باشد
برای نصب صحیح این دستگاه رعایت یک سری نکات لازم و ضروری می باشد که خدای ناکرده با یک حرکت اشتباه خسارتی به بار نیاید. از نکات کلیدی برای نصب یو پی اس می توان به موارد زیر اشاره کرد.
اولین مورد از نکاتی که باید در زمان نصب یو پی اس به آن توجه داشته باشید محافظت از مسیر داده می باشد. زیرا هنوز رایانه هایی که به سیستم یو پی اس متصل می باشند در برابر خطرات احتمالی رعد و برق ایمن نشده اند و همین موضوع باعث می شود که یو پی اس از رایانه ی شخصی یا سرور تحت تاثیر تغییر ولتاژ یا جریان برق که به سیستم توسط خروجی منبع تغذیه متصل شده است محافظت نماید
پس در اینجا وظیفه شما این است که از پیکربندی سیستم خود به بطور کامل مطمئن شوید و مدار جریان محافظت از داده را بین مسیر داده ارائه دهید تا بتوانید به درستی سیستم ارتباطی و رایانه ای خود را به صورت صحیح نصب نمایید.
مدار جریان ورودی برق روی یو پی اس نصب می شود. در صورتیکه تغییر ولتاژ به صورت ناگهانی رخ دهد این مدار جریان یو پی اس است که از تخریب شدن قیمت های تجهیزات جلوگیری خواهد کرد
اغلب کسانی که از سیستم یو پی اس استفاده می نمانید بلافاصله بعداز نصب این سیستم وسوسه خواهند شد تا شروع به کار کنند.
اما نباید فراموش کرد که یو پی اس یک نرم افزار اختصاصی است که آن را نصب می کنندتا در صورت بروز قطعی برق و نوسانات برقی بتواند منبع تغذیه مناسبی برای دستگاه ها باشد و برق مورد نیاز آن ها را تامین نماید.
بنابراین به خاطر داشته باشید در زمان خرید یو پی اس آن را به خوبی چک کنید تا نرم افزار همراه خود را داشته باشد. بعد از نصب سیستم یو پی اس به دستگاه های موردنظر از اتصال کابل RS-232 مربوط به یو پی اس را نیز وصل کرده اید.
با نصب کردن نرم افزار همراه یو پی اس شما زمانی می توانید بهترین نتیجه را بدست آورید که نرم افزار را پیکربندی کرده باشید. برای این کار باید مطمئن شوید که سیستم شما به قدر کافی زمان برای بستن تمام ارتباطات و اتصالات را دارا می باشد.
پیکربندی نرم افزار با توجه به پیکربندی بسته و تولید کننده متفاوت می باشد در Figure A نرم افزار منبع تغذیه دستگاه APC SOHO تنظیمات خاموش کردن را فعال می نماید .
با پیکربندی نرم افزاریابی شما تعیین خواهید کرد که سیستم شما تاچه مدت زمانی توسط باتری ها کار خواهند کرد و یا اینکه مشخص خواهید کرد که یو پی اس این امکان را داشته باشد که سیستم های متصل را بتواند خواموش کند و این در زمانی اتفاق خواهد افتاد که باتری های یو پی اس تنها برای چند دقیقه می توانند کار کنند.
خراب شدن باتری یک امر طبیعی می باشد. پس نباید فکر کرد که باتری های سیستم یو پی اس اصلا خراب نخواهند شد. خرابی بارتی هم یکی دیگر از نکات کلیدی برای نصب یو پی اس می باشد که باید در زمان خرید و نصب این سیستم به آن توجه بسیاری شود.
باتری های یو پی اس معمولا هشدار خواهد داد که دچار مشکل و خرابی شده است. در مدل یو پی اس آنلاین با خراب شدن باتری این امکان وجود دارد که برای سیستم یو پی اس به طور کامل نیروی مورد نظر را تامین نماید. اما در مدل آفلاین این امکان وجود ندارد و باتری مدام در حالت اخطار باقی خواهد ماند.
پس تست باتری یو پی اس بسیار لازم می باشد زیرا که شما را مطمئن خواهد کرد که ظرفیت لازم و کافی را دارا می باشد و می تواند از وسایل برقی در زمان قطع برق به درستی محافظت نماید
نیاز به برق اضطراری به این خاطر است که هنگام تامین انرژی سرور ها از آن به عنوان سرور کار گروهی استفاده شود زیرا ممکن است نیاز باشد که تکرار داده ها، ارتباطات، یا سایر فعالیت ها که نیازمند اتصال شبکه می باشند تا در قطعی برق به خوبی خاموش شوند، کامل شود .
پس نتیجه این است که هرگونه تجهیزات شبکه که بین عملکرد سیستم وجود دارد باید از دستگاه و سیستم یو پی اس انرژی دریافت کنند پس در صورت تعویض شدن شبکه این احتمال وجود دارد که دستگاه یو پی اس با قطع شدن برق نتواند انرژی لازم را دیافت کند و اتصال کننده های ارتباطی نیز از کار خواهند افتاد.
اگر می خواهید سیستم یو پی اس سازمان شما به خوبی و بطور صحیح کار کند حتما نکات کلیدی برای نصب یو پی اس را که در این مقاله به آن ها اشاره کرده ایم را به خاطر داشته باشید.
[accordion title=””][accordion-item title=”اولین روش قبل از نصب یو پی اس چیست؟”]اولین قدم در هر نصب UPS این است که ابتدا نیازهای خود را اندازه گیری کنید و سرورهایی را که قصد اتصال به UPS را دارید شناسایی کنید. در حالی که تلاش برای تطبیق مدل صحیح یو پی اس با سرور شما چندان پیچیده نیست، اما اگر از نوع سخت افزاری نباشید، ممکن است سخت باشد.
[/accordion-item][accordion-item title=”آیا برای نصب یو پی اس به برقکار نیاز دارید؟”]هر UPS سیم کشی شده باید توسط یک برقکار دارای مجوز، ترجیحاً کسی که با مدل خاص آشنا باشد، نصب شود.
[/accordion-item][accordion-item title=”ماژول یو پی اس چیست؟”]تعریف پاور سونیک از یو پی اس ماژولار به این صورت است که یک واحد می تواند افزونگی N+1 یا N+X را فراهم کند و همچنین می تواند با افزایش نیاز برق، رشد کند. این با اضافه کردن ماژول های اضافی که می توانند به صورت جداگانه در یک شاسی قرار گیرند، به دست می آید.
[/accordion-item][/accordion]
هژیر صنعت تولید کننده انواع یو پی اس و استابلایزر صنعتی و خانگی در ایران
خط تولید محصولات هژیر صنعت در شهرک صنعتی عباس آباد تهران در کارخانه ای به وسعت 7 هزار متر مربع راه اندازی شده که 3000 متر مربع از آن محدوده به ساخت سالن های تولید، کنترل کیفیت، اداری و انباراختصاص یافته است .
برای اینکه بدانید طرز کار یو پی اس چگونه است؟ با ما از طریق سایت هژیر صنعت در ارتباط باشید.