امروز و در این مقاله می خواهیم با شما دوستان عزیز درباره اینکه ترانس اتوماتیک چیست؟ چه کاربردهایی دارد؟ علت استفاده از ترانس اتوماتیک و اینکه اصلا اینکه تفاوت استابلایزر با ترانس اتوماتیک در چه چیز می باشد صحبت کرده و در این باره اطلاعات مختصری را در اختیارتان قرار دهیم.
با ما تا انتهای مقاله امروز همراه باشید.
به طور کلی می توان گفت که ترانس اتوماتیک ممکن است یک مکانیزم الکترونیکی یا یک دستگاه الکترونیکی باشد که بسته به نوع طراحی که دارد ممکن است برای تنظیم یک یا چند ولتاژ AC یا DC مورد استفاده قرار گیرد.
این دستگاه مانند یک منبع تغذیه رایانه ای عمل می کند و این قابلیت را دارد تا ولتاژ DC توسط پردازنده ها و سایر عناصر را تثبیت کند.
بنابراین می توان ترانس اتوماتیک را اینگونه تعریف کرد که، یک سیستم طراحی شده برای حفظ ولتاژ ثابت است. یک تنظیم کننده ولتاژ ممکن است از یک طرح ساده برای تغذیه استفاده کند یا ممکن است شامل بازخورد منفی باشد.
حال که متجه شدید ترانس اتوماتیک چیست؟ بد نیست برای درک بهتر این مسئله که تفاوت استابلایزر با ترانس اتوماتیک در چه چیز می باشد ابتدا دلیل و علت استفاده از ترانس اتوماتیک را نیز بدانید.
به طور کلی باید بگوییم که، علت استفاده از این دستگاه برای مقابله با نوسانات و اصلاح ولتاژ برق شهر بسیار ضروری و مهم میباشد.
در واقع این ترانس ها در جهت جبران نوسانات و اصلاح ولتاژ برق شهر و نیز محافظت از لوازم برقی متصل به آن در برابر اختلالات شبکه برق شهری است.
بنابراین باید عنوان کنیم که، با توجه به این مسئله که تقریبا هیچ وسیله برقی وجود ندارد که نسبت به نوسانات ولتاژ حساس نباشد و نیازی به تثبیت کننده نداشته باشد و دلیل اصلی استفاده از ترانس اتوماتیک هم همین است.
اکثرا ترانس های اتوماتیک به دلیل برخورداری از سیستم کنترل میکروپروسسوری و نیز بهرهمندی از صفحه نمایش دیجیتالی، پارامترهای مختلف سیستم از قبیل سطح ولتاژ برق ورودی، میزان تقویت ولتاژ و درجه حساسیت دستگاه را نمایش میدهد.
خب، با توجه به هر آنچه در این مقاله درباره ترانس اتوماتیک و در مقالات قبلی هژیر صنعت درباره استابلایزر در اختیارتان قرار داده ایم دیگر نوبت به آن رسیده که بگوییم تفاوت استابلایزر با ترانس اتوماتیک در چه چیز می باشد؟
شاید خیلی از شما دوستان عزیز نسبت به این مسئله که استابلایزرها و ترانس های اتوماتیک شباهت های و عملکردهای مشابهی دارند مطلع باشید.
اما سوال اصلی درباره تفاوت میان این دو دستگاه است که اغلب ذهن شما را درگیر خود می کند.
یکی از موارد مربوط میان تفاوت این دستگاه، افت ولتاژ از طریق رلههای تعبیه شده در ترانسهای اتوماتیک است که به صورت پلهای اصلاح میشود.
البته نکته اینجاست که ولتاژ خروجی روی یک عدد ثابت نمی ماندو در یک بازده مناسب و استاندارد تثبیت می شود.
بد نیست بدانید که بازه ترانس های اتوماتیک بین 10 تا 15 ولت می باشد.
نکته بعدی که در واقع می توان به عنوان یکی از حُسن های ترانس اتوماتیک به آن اشاره کرد این است که دارای سرعت بالاتر سوییچ، قیمت مناسب تر، و هزینه نگهداری و تعمیر آن نسبت به استابلایزر کمتر است.
اغلب شما عزیزان می دانید که اصلاح ولتاژ در استابلایزر سروو موتوری به واسطه یک موتور دید سی و سیم پیچ مسی حلقوی امکانپذیر می باشد.
خب، همین تکنولوژی در استابلایزر نسبت ه ترانس اتوماتیک جدیدتر و دارای کارایی بیشتری می باشد.
یکی دیگر از موارد مربوط به تفاوت استابلایزر با ترانس اتوماتیک مسئله راندمان بالاتر، دقت اصلاح ولتاژ بالاتر و همچنین طول عمر بیشتر استابلایزر نسبت به ترانس اتوماتیک می باشد.
همانطور که بارها در مقالات مختلف هم عنوان کرده ایم استابلایزرها به دو دسته رله ای و سروو موتوری دسته بندی می شوند.
استابلایزر سرو موتوری دارای تکنولوژی حلقوی بوده و به جای رله، تغییرات ولتاژ برق شهر را با استفاده از یک جاروبک اصلاح می کند.
بنابراین شما دوستان عزیزی که قصد خرید این دستگاه را دارید و به دنبل بهترین و مناسبترین نوع آن می باشید باید بدانید که میزان صرف دستگاه شما بر حسب آمپر یا ولت آمپریا وات است که معمولا این اطلاعات روی خود دستگاه نوشته شده است و می توانید مطالعه کنید.
پیشنهاد توصیه ما به شما دوستان عزیز این است که حتما برای خرید این دستگاه با افراد متخصص و خُبره در این زمینه صحبت کرده و مشورت های لازم را از آن ها دریافت کنید.
سعی ما بر این بوده است تا امروز و در این مقاله هر آنچه درباه ترانس اتوماتیک، علت استفاده از ترانس اتوماتیک و اینکه تفاوت استابلایزر با ترانس اتوماتیک در چه چیز می باشد را هر چند مختصر در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
امید است که موارد عنوان شده مفید واقع شده باشند و شما دوستان و همراهان هژیر صنعت بتوانید با راهنمایی و مشورت هایی که مشاوران و کارشناسان ما از طریق سایت…… دریافت می کنید بهتر و راحتر تصمیم به خرید ترانس اتوماتیک و استابلایزر بگیرید.
هژیر صنعت تولید کننده انواع یو پی اس و استابلایزر صنعتی و خانگی در ایران
خط تولید محصولات هژیر صنعت در شهرک صنعتی عباس آباد تهران در کارخانه ای به وسعت 7 هزار متر مربع راه اندازی شده که 3000 متر مربع از آن محدوده به ساخت سالن های تولید، کنترل کیفیت، اداری و انباراختصاص یافته است .
استابلایزرها نیز همچون یو پی اس دارای انواع مختلفی می باشند و آگاهی درباره مشخصات و کاربردهای انواع استابلایزر مسئله ای است که در تصمیم گیری درست شما عزیزان تاثیر زیادی دارد.
چرا به استابلایزر احتیاج داریم؟ تجهیزات برقی که در منزل و محل کار خود از آن ها استفاده میکنیم دارای حساسیت بالایی می باشند و برای جلوگیری از آسیب دیدن آن ها در برابر نوسانت برقی نیاز به استابلایزر ضرورت دارد.