فهرست موضوعات در این آموزش
سوالی که برای بیشتر شما کاربران عزیز در زمان خرید استابلایزر پیش می آید این است که اصلا آیا خرید استابلایزر واجب است؟ یا خیر؟!
با ما همراه باشید تا به پاسخ پرسش خود دست پیدا کنید.
استابلایزر چیست؟
مزیت استفاده از استابلایزر
این دستگاه نیز همچون یو پی اس که تامین کننده برق بدون وقفه می باشد دارای مزیت های خاص خود می باشد که در این بخش می خواهیم به آن ها اشاره ای مختصر داشته باشم و برایتان در ادامه توضیح خواهیم داد که آیا خرید استابلایزر واجب است؟ یا خیر؟!
از مهم ترین و اصلی ترین مزیت های stabilizer می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- تثبیت ولتاژ برق شهر
- محافظت از دستگاه در برابر اتصال کوتاه
- صرفه جویی در هزینه های مربوط به مصرف برق
- محافظت از دستگاه در برابر رعد و برق و نوسانات لحظه ای

کاربرد های دستگاه stabilizer
در این بخش از مقاله امروز می خواهیم برایتان بگوییم که اصلا stabilizer چه کاربردهایی دارد.
- از این دستگاه برای محافظت از تجهیزات برقی استفاده می شود مثالا: لباسشویی، تلویزیون و یخچال برای جلوگیری از افت اولتاژ، ترانس های محافظ به کار می رود.
- استفاده از stabilizer در بیمارستان ها و آزمایشگاه های پزشکی برای دستگاه هایی همچون دستگاه سی تی اسکن، ام آر آی و دستگاه سونوگرافی
- از دیگر کاربردهای اسن دستگاه می توان به نگهداری از وسایل عمومی اشاره کرد. وسایلی همچون: پمپ های آب، آسانسور های برقی، سالن های تئاتر و دیگر مکانهای عمومی
- در ایستگاه های انتقال سیگنال های رادیویی، تلویزیونی و یا در دکل های مخابراتی از ترانس های محافظت کننده برای حفظ کیفیت دستگاها استفاده می شود.
آیا خرید استابلایزر واجب است؟
حال که دانستید استابلایزر چیست؟ چه مزایایی دارد و اصلا کاربرد این دستگاه برای چه مکان ها و تجهیزاتی می باشد، نوبت آن است تا به این پرسش بپردازیم که آیا خرید استابلایزر واجب است؟
همه ما بخوبی این موضوع را می دانیم که قیمت خرید وسایل برقی بسیار بالا است و با هر مشکلی ما مجبور هستیم تا هزینه ای را بابت تعمیر و یا تعویض آن در نظر بگیریم.
خب، با شرایط اقتصادی این روزها، بدون شک این مسئله مقرون به صرفه نمی باشد. پس برای صرفه جویی در چنین هزینه هایی و برای پیشگیری از اتفافات و نوسانات برقی که در پاراگراف های قبلی به آن ها اشاره کرده ایم نیاز به یک دستگاه پشتیبان همچون استابلایزر داریم.
stabilizer ها برای پیشگری از نوسانات برقی طراحی شده اند. استفاده از این دستگاه ها می توان به شما کمک کند تا با آسودگی خاطر بیشتری از تجهیزات برقی خود استفاده کنید.
زیرا که stabilizer تجهیزات برقی را در برابر نوسات برقی محافظت می کنند.

ویژگی های خاص stabilizer
- استابلایزر دارای سه پایه است که به وسیله ی این پایه های تعبیه شده، کنترل پروسسوری انجام می شود.
- این دستگاه محافظ می تواند ولتاژ را از 270 ولت تا 430 ولت کنترل و اصلاح کند.
- برای از بین بردن نویز و فرکانس های نا مناسب، سیگنال ورودی از فیلتر های مناسب عبور داده می شود تا قسمت های نویزی از سیگنال حذف شود.
- یک سیستم هشدار دهنده مجهز است که اگر ولتاژ زیادی به آن وارد شد و یا افت ولتاژ انجام گرفت، بتواند سریعا یک هشدار صوتی پخش کند.
- در صورت رخ دادن اتصال کوتاه در سیستم، سیستم قطع کننده ی استابلایزر عمل خواهد کرد.
- وارد شدن دمای بالا به سیستم، stabilizer را مجاب می کند که جریان سیستم را قطع کند.
- میزان جریان بی باری در دستگاه عددی پایین است.
- شکل سیگنال خروجی در دستگاه به صورت سینوسی است.
- اندازه ی رطوبت موجود در دستگاه در محدوده ی مناسب قرار دارد.
- مدار موجود در stabilizer محافظ از نوع فیدبکی است.
- به منظور جلوگیری از بالا رفتن دما و انرژی تلف شده، یکسری سیستم های خنک کننده در دستگاه تعبیه شده است.
- بر اساس استانداردهای ملی طراحی شده است.
- نحوه ی حمل و نقل این محصول بسیار راحت است.
- ولتاژ مجاز برای موتور تکفاز، 220ولت است.
- ولتاژ مجاز برای موتور 3فاز به میزان 380 ولت است.

در نهایت اینکه
تیم هژیر صنعت سعی کرده است تا با ارائه این مقاله به این پرسش شما کاربران عزیز که پرسیده بودید آیا خرید استابلایزر واجب است؟ یا خیر؟ پاسخ دهد.
امیدواریم مطالبی که در این مقاله به آن ها اشاره کرده ایم توانسته باشند به شما کمک کنند تا بهتر و راحتر بتوانید برای خرید و استفاده از این دستگاه تصمیم گیری کنید.
در ضمن می توانید برای راهنمایی و مشورت های بیشتر با مشاوران و کارشناسان فروش ما نیز از طریق سایت hajirsanat.com در ارتباط باشید.