تفاوت یو پی اس خورشیدی با یو پی اس معمولی

شاید درباره یو پی اس های خورشیدی زیاد شنیده باشید اما نمی دانید که تفاوت یو پی اس خورشیدی با یو پی اس معمولی در چه چیز می باشد؟ اصلا کدام یک از این دو نوع یو پی اس نام برده شده بهتر هستند و می توانند زمان بیشتری تجهیزات برقی و الکتریکی شما را در برابر نوسانات برقی ایمن نگه دارند.

این روزها به خاطر قطعی مستمر برق همه سازمان ها، نهادها، شرکت ها و حتی افراد خانه دارد در صدد هستند تا تجهیزات برقی خود را به نوعی در برابر آسیب های احتمالی در زمان قطعی برق ایمن کنند.

بنابراین انتخاب و خرید یو پی اس بهترین گزینه ای است که ما می توانیم به شما برای شرایط این چنینی پیشنهاد کنیم. اما یک نکته مهم را نیز باید خاطر نشان کنیم که، با افزایش میزان علاقه مندان به انرژی خورشیدی و صفحات خورشیدی برخی از دوستان در فکر هستند تا از انرژی های خورشیدی برای صرفه جویی در مصرف برق استفاده کنند.

خب، اصلا جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد. چرا که UPS خورشیدی می توانند نیاز شما را به آسانی برطرف کنند.

یو پی اس معمولی چیست؟

در ساده ترین تعریف ممکن می توان گفت که یو پی اس معمولی قدرت دستگاهی است که DC  را با استفاده از ترانسفورماتورها، مدارهای سوئیچینگ و کنترل به AC  تبدیل می کند.

در حقیقت اینورتر یا همان یو پی اس، برق dc را از باتری دریافت کرده و آن را به برق متناوب که مورد نیاز دستگاه ها و نجهیزات برقی شما میباشد تبدیل می کند.

مشخصات یو پی اس معمولی
یو پی اس معمولی

UPS خورشیدی

UPS خورشیدی از نظر سیستم خورشیدی “خارج از شبکه” نیز معادل آن است. در مورد “متصل به شبکه” برق DC از پنل های خورشیدی تامین می شود و برق AC به شبکه تحویل داده می شود.

کار یو پی اس معمولی

یو پی اس های معمولی تشکیل شده از یک سیستم اینورتر و باتری می باشند که به اتصال برق خانگی متصل هستند.

زمانیکه با قطعی برق مواجه می شوید این دستگاه می تواند با استفاده از برق موجود در شبکه باتری خود را شارژ کند و در زمانیکه برق نیست میزان برق مورد نیاز را از DC دریافت کرده و آن را به AC مورد استفاده تجهیزات شما تبدیل می کند.

در واقع کار یو پی اس معمولی حس کردن سوئیچ اتوماتیک در سیستم منبع تغذیه شبکه می باشد.

کار بر روی UPS خورشیدی

برای اینکه بهتر متوجه تفاوت یو پی اس خورشیدی با یو پی اس معمولی شوید نیاز است که کمی درباره این دو نوع یو پی اس و کارکرد هر یک از آن ها به صورت جداگانه بدانید.

در متن بالا عنوان کردیم که به چه یو پی اس های معمولی کفته می شود و چه کارکردی دارند.

حال بعد از اینکه متوجه شدید UPS خورشیدی چیست می خواهیم اشاره ای به کار روی این یو پی اس داشته باشیم و کمی در این مورد با شما عزیزان صحبت کنیم.

سیستم های برق خورشیدی که خارح از شبکه قرار دارند در واقع مجموعه ای از پنل های خورشیدی، کنترل کننده های شارژر، باتری و اینورتر می باشند.

باتری می تواند با استفاده از  صفحات خورشیدی شارژ شده و عملکرد تبدیل DCبه AC را یو پی اس انجام دهد.

در ضمن لازم است بدانید که سیستم برق خورشیدی خارج از شبکه می تواند با یک سوئیچ خودکار برای درک اینکه آیا شبکه برق را تأمین نمی کند که می تواند منبع تغذیه خانگی متصل به شبکه را از شبکه به باتری تبدیل کند، درک کند.

UPS خورشیدی
کار بر روی UPS خورشیدی

تفاوت یو پی اس خورشیدی با یو پی اس معمولی

خب، تا به اینجای کار متوجه شدیم که UPS خورشیدی چیست؟ چه کارکردهایی دارد. همچنین با یو پی اس معمولی و نحوه استفاده از آن نیز آشنا شدیم.

حال می خواهیم به سراغ بحث اصلی امروز یعنی تفاوت UPS خورشیدی با یو پی اس معمولی رفته و در این مورد بیشتر صحبت کنیم.

همانطور که می دانید سیستم های UPS دارای مدل های مختلف با ویزگی های مختلفی می باشند که حتما باید در زمان خرید به این مسئله توجه داشته باشید که کدام نوع آن برای سیستم های شما مناسب تر می باشند.

اما در نقطه مقابل یو پی اس های معمولی UPS خورشیدی قرار دارد که نسبت به این مدل UPS ها دارای مزیت های بیشتری می باشد و همین مزیت ها باعث به وجود آمدن تفاوت بین این دو سیستم شده است.

در ادامه به چند نمونه از این مزیت ها و تفاوت ها اشاره کرده ایم.

  • UPS خورشیدی نسبت به یو پی اس های معمولی از قدرت بیشتری برخوردار می باشد
  • این سیستم به گونه ای طراحی شده است که کنترل یکپارچه بار باعث افزایش عمر باتری آن می شود
  • استفاده از UPS های خورشیدی راحت تر از یو پی اس های معمولی می باشد
  • UPS خورشیدی دارای صدای کمی می باشند
  • این سیستم می تواند با استفاده از هر دو انرژی خورشیدی و انرژی تولید شده در شبکه به کار گرفته شود
  • یو پی اس های خورشیدی نسبت به یو پی اس های معمولی باعث کاهش برق مصرفی و کاهش هزینه می شوند
  • عدم وابستگی به شبکه برق شهری برای ساعات طولانی برتری ویژه UPS خورشیدی نسبت به انواع عادی است.

اهمیت استفاده از UPS خورشیدی

یک سیستم برق خورشیدی متصل به شبکه، نیروی اضافی را از شبکه اضافی تأمین می کند. هنگامی که احساس می کنید فضای کافی برای نصب سیستم های خورشیدی دارید می توانید ار این سیستم استفاده کنید.

هدف از UPS خورشیدی تبدیل DC به AC می باشد. اما باید دارای یک ویژگی MPPT یا همان حداکثر نقطه ردیابی قدرت نیز باشد.

استفاده از UPS خورشیدی
اهمیت استفاده از UPS خورشیدی
در نهایت اینکه

هدف اصلی اینورتر تبدیل توان DC به اینورتر خورشیدی یا برق AC اینورتر معمولی است. تیم هژیر صنعت سعی کرده است تا با ارائه این مقاله درباره تفاوت یو پی اس خورشیدی با یو پی اس معمولی توانسته باشیم به شما عزیزان کمک کنیم تا برای انتخاب یو پی اس مورد نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید.

مشاوران و کارشناسان فروش ما نیز از طریق سایت hajirsanat.com پاسخگوی سوالات، انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان می باشند.

سوالات مربوط به تفاوت یو پی اس خورشیدی با یو پی اس معمولی

[accordion title=””][accordion-item title=”آیا می توان باتری UPS را با پنل خورشیدی شارژ کرد؟”]بله، صفحات خورشیدی در تولید انرژی سبز ، انرژی پاک بسیار موثرهستند و همچنین در مقایسه با سوخت های فسیلی دارای راندمان بالا و مقرون به صرفه هستند.
[/accordion-item][accordion-item title=”اینورتر چند ساعت می تواند دوام بیاورد؟”]زمان پشتیبان گیری باتری از باتری به باتری دیگر و میزان بار قابل حمل آن متفاوت است. معمولاً می توانید انتظار داشته باشید که باتری اینورتر شما بسته به ظرفیت باتری و میزان بار مورد نیاز شما ، بین 3 تا 8 ساعت کار کند.

[/accordion-item][accordion-item title=”اینورتر بهتر است یا UPS؟”]یو پی اس در مقایسه با اینورتر کارآمدتر است. یو پی اس پشتیبان الکتریکی را بدون تأخیر و نوسان به دستگاه ها ارائه می دهد واینورتر یک رسانه بین منبع تغذیه اصلی و باتری است.[/accordion-item][/accordion]

هژیر صنعت تولید کننده انواع یو پی اس و استابلایزر صنعتی و خانگی در ایران

خط تولید محصولات هژیر صنعت در شهرک صنعتی عباس آباد تهران در کارخانه ای به وسعت 7 هزار متر مربع راه اندازی شده که 3000 متر مربع  از آن محدوده به ساخت سالن های تولید، کنترل کیفیت، اداری و انباراختصاص یافته است .

برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ادامه مطلب
باتری خشک چیست

باتری خشک چیست

باتری‌ خشک، به نوعی از باتری‌ اطلاق می‌شود که از یک محلول الکترولیت خشک یا جامد به جای مایع استفاده می‌کند. این باتری‌ طی سال های گذشته، به تدریج جای ...