انواع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی

انواع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی

همانطور که می دانید به غیر یو پی اس دستگاه دیگری هم در بازار وجود دارد که می تواند از تجهیزات برقی شما دربرابر نوسانات برقی مجافظت کند و آن هم استابلایزر می باشد. این دستگاه همچون ups دارای انواع مختلف با کاربردهای متفاوت می باشد که امروز هژیر صنعت تصمیم دارد با شما عزیزان بیشتر درباره انواع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی و خرید استابلایزر مناسب صحبت کرده و اطلاعاتی درباره هر یک از آن ها در اختیارتان قرار دهد.

پیشنهاد می کنیم که تا انتهای مقاله امروز با ما همراه باشید.

استابلایزر چیست؟

قبل از آنکه بخواهیم به معرفی انواع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی بپردازیم و درباره آن ها با شما صحبتی داشته باشیم لازم دانسته ایم که بار دیگر و به اختصار عنوان کنیم که اصلا خود دستگاه استابلایزر چیست؟ و چه کاربردی دارد؟!

در حقیقت باید بگوییم که به دستگاه تثبیت کننده ولتاژ که یک وسیله الکتریکی می باشد و به کمک آن شما می توانید نوسان ولتاژ را تثبیت کرده و آن را به دستگاه های مصرف کننده برسانید استابلایزر گفته می شود.

استفاده از استابلایزر
اهمیت استفاده از استابلایزر

اهمیت استفاده از استابلایزر

همه ما این موضوع را بخوبی می دانیم که مهم ترین عاملی که باعث خراب شدن وسایل برقی می شود وجود نویزهای برق شهری و نوسان قطع آن و وصل ناگهانی ولتاژ با برق شهری می باشد.

این مسئله می تواند آسیب جدی در قیمت های حساس دستگاه ها و تجهیزات برقی به وجود آورد.

بنابراین به منظور محافطت کردن از تثبیت کننده ولتاژ تجهیزات برقی همچون ترانس یخچال به ویژه کولر گازی، یخچال، لباسشوئی، سیستم صوتی و تصویری و کامپیوتر نیاز به خرید استابلایزر مناسب می باشد.

این دستگاه دارای انواع مختلفی می باشد با کاربردهای مختلف الکتریکی. بنابراین برای تهیه و خرید این دستگاه باید به کاربرد آن با توجه به دستگاه و تجهیزاتی که می خواهید به استابلایزر مورد نظر مجهز کنید دفت داشته باشید زیرا که کاربردهای متفاوتی دارند.

موارد استفاده از دستگاه تثبیت کننده ولتاژ

در مطالب بالا به این موضوع اشاره کردیم که تثبیت کننده ولتاژ دارای انواع مختلف با کاربردهای متفاوت می باشد و نیاز است برای خرید این دستگاه جهت مجهز کردن تجهیزات برقی به این مسئله توجه داشته باشیم.

در این بخش از مقاله مربوط به معرفی انواع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی لازم دانسته ایم برایتان چند نمونه از موارد استفاده استابلایزر را نیز شرخ دهیم.

از جمله موارد استفاده از این دستگاه می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • استابلایزر خانگی (جهت حفاظت از کامپیوتر، یخچال و فریزر، تلویزیون ، مکروفر، کولرگازی)
  • محیط های بیمارستانی (اتاق عمل. سی تی اسکن، MRI، سونوگرافی، یونیت های دندان پزشکی)
  • استابلایزر صنعتی و نیمه صنعتی(دستگاههای CNC، کوانتومتر، چاپ، بسته بندی)
  • استفاده عمومی (پمپ آب، آسانسور، تالارها و سالن های نمایش)
  • ایستگاه‌های مخابراتی، رادیویی، تلویزیونی، ضبط ویدیوئی
استفاده از دستگاه تثبیت کننده ولتاژ
موارد استفاده از دستگاه تثبیت کننده ولتاژ

معرفی انواع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی

تا به اینجای کار متوجه شدید که استابلایزر چیست؟! چه کاربردی دارد؟! برای چه مواردی استفاده می شود و اصلا دلیل و اهمیت استفاده از این دستگاه چیست؟

حال می خواهیم به معرفی انوع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی پرداخته و کمی درباره این موضوع با شما همراهان هژیر صنعت صحبت کنیم.

همانطور که بارها برایتان عنوان کرده ایم دستگاه تثبیت کننده ولتاژ همچون یو پی اس دارای انواع مختلف با کاربردها و ویژگی‌های منحصربه فرد می باشند.

این مسئله در زمان خرید دستگاه استابلایزر از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و شما باید با توجه به کاربرد و نیاز دستگاه و تجهیزات برقی که از آن ها استفاده می کنید استابلایزر مناسب را انتخاب و خریداری کنید.

از نمونه های بازر استابلایزرها از لجاظ ولتاژ ورودی می توان به دو مورد زیر اشاره کرد که درباره هر یک از آن ها نیز به اختصار اطلاعاتی را در اختیارتان قرار داده ایم.

  1. استابلایزر تک فاز
  2. استابلایزر سه فاز

استابلایزر تک فاز

اولین نمونه از انواع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی نوع تک فاز این دستگاه می باشد که به دو صورت رله ای و سروو موتوری در بازار تولید و عرضه می شوند.

از این دستگاه تثبیت کننده ولتاژ بیشتر برای جلوگیری از صدمات ناشی از نوسانات ولتاژ در مکان هایی همچون آزمایشگاه ها، دستگاه‌های حساس، سرور های کامپیوتر، منازل و اداره ها استفاده می شود.

استابلایزر سه فاز

اما، استابلایزرها یا دستگاه های تثبیت کننده سه فاز بیشتر به خاطر وجود ولتاژ بالا و جریان زیادی که دارند از تکنولوژی سروو موتور استفاده می کنند.

این دستگاه ها از راندمان بالاتری نسبت به استابلایزرهای تک فاز برخوردار می باشند.

استابلایزر سه فاز برای تجهیزات و دستگاه هایی همچون موارد زیر استفاده می شود که از آن ها در برابر صدمات و نوسانات ناشی از ولتاژ جلوگیری می کند.

  • تجهیزات موجود در کارخانجات
  • دستگاه های CNC
  • دیزل ژنراتور ها
  • صنایع نفت و گاز و پتروشیمی
  • صنایع غذایی

لازم است بدانید که این نوع از انواع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی نیز خود به دو نوع متعادل و استابلایزر سه فاز نامتعادل تقسیم بندی می شوند.

مشخصات استابلایزر تک فاز و سه فاز
خرید استابلایزر تک فاز و سه فاز
در نهایت اینکه

ما سعی کرده ایم تا در این مقاله با معرفی انواع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی، اطلاعاتی درباره آنها، کاربردهایی که دارند و اینکه هر یک از این استابلایزرها بیشتر برای چه تجهیزات و دستگاه هایی استفاده می شوند  اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم تا به شما عزیزان برای خرید استابلایزر مناسب کمک کنیم.

مشاوران و کارشناسان فروش ما نیز از طریق سایت hajirsanat.com پاسخگوی سوالات، انتقادات و پیشنهادات شما خواهند بود و شما را در این امر راهنمایی خواهند کرد.

سوالات مربوط به انواع استابلایزر از لحاظ ولتاژ برق ورودی

[accordion title=””][accordion-item title=”چند نوع تثبیت کننده ولتاژ وجود دارد؟”]تثبیت کننده های مختلف ولتاژ به عنوان تصحیح ولتاژ کار می کنند. اما تثبیت کننده های ولتاژ عمدتاً سه نوع هستند: تثبیت کننده ولتاژ دستی یا قابل تغییر، تثبیت کننده تصحیح ولتاژ پیوسته و تثبیت کننده با مدار کنترل الکترونیکی قدرت.[/accordion-item][accordion-item title=”ولتاژ ورودی در استابلایزر چیست؟”]
یک تثبیت کننده محدوده معمولی می تواند ولتاژ خروجی ثابت 200-240 ولت را با 20-35 ولت تقویت کننده از یک تغذیه ولتاژ ورودی در محدوده 180-270 ولت تضمین کند.
[/accordion-item][accordion-item title=”تثبیت کننده ولتاژ نوع رله چیست؟”]هر زمان که ولتاژ افزایش یا کاهش یابد، مدار کنترل رله مربوطه را سوئیچ می کند تا ضربه مورد نظر را به ولتاژ خروجی متصل کند. انواع رله تثبیت کننده های ولتاژ معمولاً دقت ولتاژ خروجی را 10 ± درصد تغییر می دهند.[/accordion-item][/accordion]

هژیر صنعت تولید کننده انواع یو پی اس و استابلایزر صنعتی و خانگی در ایران

خط تولید محصولات هژیر صنعت در شهرک صنعتی عباس آباد تهران در کارخانه ای به وسعت 7 هزار متر مربع راه اندازی شده که 3000 متر مربع  از آن محدوده به ساخت سالن های تولید، کنترل کیفیت، اداری و انباراختصاص یافته است .

برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.